Eläinlääkäriliiton jäsenkysely 2018: vastattavissa ja tekniikkaa viilataan (päiv. 1.6.)

Eläinlääkäriliitto lähettää Jäsenkyselyn 2018 kaikille jäsenilleen selvittääkseen jäsenkunnan työtilannetta ja saadakseen arvokasta tietoa eläinlääkärien edunvalvonnan kehittämiseksi. 

Kysely lähetettiin 31.5. aamupäivällä (lähettäjä on toimisto (at) sell.fi, mutta valitettavasti tekniikka ei ole ihan kohdallaan. Ilmeisesti osa on onnistunut jo vastaamaan, mutta kaikilla linkki ei toimi. Toki tässä voi olla myös kyse verkkoyhteydestä, joten tältä sivulta alempana olevasta linkistä voi myös yrittää vastata. Ilmeisesti pieni osa jäsenistä ei ole saanut viestiä vielä ollenkaan ja tämä osa lähetetään uudestaan. Pahoittelemme harmia ja kiitämme vastaajia, jotka kertoivat ongelmasta. Selvitämme asiaa ja palaamme, kun kerrottavaa on. Vastamista voi kokeilla alla olevasta linkistä. 

(Päiv 1.6.) Perjantaina 1.6. aamulla on kysely lähetetty viidellesadalle vastaajalle, joiden osalta lähetys ei teknisesti onnistunut torstaina. Jos etsit viestiä sähköposteistasi, viesti voi olla tullut aamulla 1.6. tai aamupäivällä 31.5. Roskaposti kannattaa myös varmuudeksi tarkistaa. Viestin lähettäjä on Toimisto Suomen Eläinlääkäriliitto. Ja alempana on linkki, jonka kautta on myös mahdollista vastatata. 

Tässä on kyselyn saate ja sähköpostissa lähetetty linkki, joka valitettavasti ei toimi kaikilla vastaajilla (ks. yllä).  

Hyvä kollega!

Eläinlääkäriliitto lähettää Jäsenkyselyn 2018 kaikille jäsenilleen selvittääkseen jäsenkunnan työtilannetta ja saadakseen arvokasta tietoa eläinlääkärien edunvalvonnan kehittämiseksi. Edellinen jäsenkysely on tehty vuonna 2014. Pääset kyselyyn tästä linkistä.

Vastaamalla autat liittoasi edunvalvonnassa ja voit vaikuttaa liiton toimintaan.
Vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Vastaukset käsitellään täysin anonyymisti. Vastausaikaa on 25.6. saakka.

Arvomme Samsung Galaxy -tabletin (arvo 300 euroa) sekä kolme Fennovetin verkkokaupan lahjakorttia (300 euroa, 150 euroa ja 150 euroa) niiden vastaajien kesken, jotka haluavat osallistua arvontaan.

Kiitos jo ennakkoon arvokkaasta vastauksestasi!

Suomen Eläinlääkäriliitto
Marjatta Vehkaoja
Toiminnanjohtaja (varatoiminnnanjohtaja alkaen 1.6., jolloin Sointu Jalkanen aloittaa toiminnanjohtajana)