Eläinlääkärilehti 6/18 ilmestyi, laaja kirjo sisältöä

Lehdessä on tavanomaistakin laajempi kirjo eläinlääkärin työhön liittyviä asioita: asiantuntija-asiaa kissasta hiehoon, papukaijasta kananmunien suolinkaisten kautta suomenhevoseen nimeltä Kirppu ja tieteellisessä artikkelissa tutkittua tietoa nuorista eläinlääkäreistä työelämässä.

Puheenjohtaja kertoo maailman muuttumisesta (vakiovieras maakuntauudistuskin mukana), toiminnanjohtaja liikkuu ajassa, juristi vastaa ja opiskelijan matkaraportissa on leijonia, sarvikuonoja ja villejä nautoja.

Syödäkö lihaa vai ei kirjoituksessa professori emeritus Eero Puolanne pohtii ravitsemusta lehden pyynnöstä. Valitettavasti ansiokkaassa kirjoituksessa on yksi virhe: sivulla 325 keskimmäisen palstan puolivälissä olevan lauseen olisi pitänyt kuulua näin: "Lisäksi lihan ja lihavalmisteiden käyttöön liittyy myös suolan ja lisäaineiden, lähinnä nitriitin ja fosfaatin käyttöä, sekä erilaisia valmistukseen liittyviä menetelmiä, kuten savustus ja paistaminen."

Kolumnisteja on tällä kertaa kaksi ja ajankohtaisissa kerrotaan muun  muassa Eläinlääkäriliiton maakuntakierroksesta 2018-2019.

Tarjolla on tuhti lukupaketti.

Koko lehden voi lukea jäsentunnuksilla täällä

Eläinlääkärilehden sivulle tästä