Eläinlääkärilehti 3/19 ilmestyi: valtakunnan ja liiton vaalit

”On pidettävä huolta, että päättäjät muistavat kuinka voidaan menettää elintarviketurvallisuus, zoonoosien harvinaisuus ja hyvin toimiva eläinten hoito”, sanoo pääkirjoittaja Markus Kiili

Koko pääkirjoituksen voi lukea lehden sivulta 

Lehden tieteellisen artikkelin kirjallisuuskatsaus kertoo koiralla ja kissa havaittavan diabeettisen ketoasidoosin hoidosta ja Ruokaviraston palsta ajankohtaista sikatilojen influenssoista. 

Puheenjohtaja Päivi Lahti linjaa palstallaan, että hallitusohjelmaan tarvitaan kirjaukset eläinten ja ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista sekä muuta ajankohtaista vaalikevään asiaa. 

Elävän lääkärit -kampanjaa summataan hiukan lehden ajankohtaisissa ja lisäksi lehdessä kerrotaan jäsentutkimuksen näkökulmasta opiskelijoista, työttömyyskassan hyödyistä eläinlääkärille sekä valmistaudutaan myös liiton oman valtuuskunnan vaaliin. Mukana on Näkökulma-palsta jatkona aiempaan julkaistuun keskusteluun kliinisestä tutkimuksesta sekä opiskelijan vaihtokeväästä Uppsalassa. Juristi vastaa ja Kolumnit, ajankohtaiset ja henkilöuutiset tuovat kuulumisia eri puolilta kenttää. 

Koko 60-sivuisen lehden voi lukea jäsentunnuksilla täällä 

Eläinlääkärilehden sivulle pääsee tästä ja siellä voi avoimesti lukea pääkirjoituksen, puheenjohtajan palstan, Ajankohtaista Ruokaviraston tutkimuksesta tieteellisen lyhyesti.