Medialle

Eläinlääkäripäivät on Suomen suurin eläinlääkäreiden täydennyskoulutustilaisuus.
Ennakkoarvio on, että noin puolet ammattikunnasta on koolla päivien aikaan.

Eläinlääkäripäivien 2019 yleisteema on Yhteinen terveys - One health.

Ajankohta on 11.-13. joulukuuta 2019, Messukeskuksen Siipi.

Toimittajien akkreditoituminen 

Akkreditoimme Eläinlääkäripäiville toimittajia ja kuvaajia heidän työtään varten. Huomaa, että Eläinlääkäripäivien luennoilla esitettävä aineisto ei ole vapaasti kuvattavissa. 

Akkreditointi edellyttää
- joko voimassa olevaa Journalistiliiton, Aikakausmedian tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai
- muuta vastaavaa todistetta, että olet median edustaja työtehtävissä Eläinlääkäripäivillä. Tämä muu todiste pitää esittää ennen tapahtumaa viimeistään päivänä, joka julkaistaan täällä syksyllä.
Joko akkreitoitumista  ennakkoon linkin kautta tai paikan päällä vain mediahuoneen aukioloaikoina.Paikan päällä lehdistötilassa on mahdollista täyttää paperinen lomake ja näyttää lehdistökortti, ilman voimasa olevaa korttia ei kulkulupaa myönnetä (Journalistiliitto, Aikakausmedia tai Suomen Tiedetoimittajain liitto). Varaa riittävästi aikaa. 

Akkreditoitumislinkki, aikataulu ilmoitetaan syksyllä

Tullessasi Messukeskukseen median edustaja saa edellä mainitun ennakkoakkreditoitumisen pohjalta ja mediakortin tarkistamisen tai muun etukäteen läpikäydyn asian todentamisen jälkeen kulkuluvan lehdistötilassa. Päästäksesi lehdistötötilaan, näytä lehdistökortti. Päivillä ei ole mahdollista liikkua ilman maksettua lippua tai toimittajan kulkulupaa. Lehdistön kulkuluvan voi saada vain lehdistötilan aukioloaikoina. 

Lehdistötila

Tiedot täsmentyvät syksyllä. 

Lehdistön kulkuluvan voi saada vain lehdistötilan aukioloaikoina. 

Mediatiedotteet

Päivien tiedotteet julkaistaan päivien aikaan Eläinlääkäriliiton etusivulla

Aiempien Eläinlääkäripäivien tiedotus

Tarvittaessa ota yhteys Eläinlääkäriliiton tiedottaja Anna Parkkariin puh. 040 5228217, etunimi.sukunimi (miuku) sell.fi.

Eläinlääkäripäivien sivulle tästä