Ajankohtaista & muutoksia

Eläinlääkäripäivät pidetään 28.-30. marraskuuta 2018 Helsingin Messukeskuksen Siivessä, entinen Kokoustamo. Samassa rakennuksessa oleva hotelli on kokonaan remontissa ja pois käytöstä. 

Näyttelyalue on jaettu kahteen osaan, joista toinen on reseptivapaa, kuten vuonna 2017.

Jos luento-ohjelmiin tulee muutoksia, ne päivitetään kunkin ohjelman kohdalle.

Keskiviikkoiltapäivän maksuttomaan keskustelutilaisuuteen, joka on vain eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille, pitää ilmoittautua erikseen.
Tilaisuuden aihe on Mitkä ovat kollegiaalisuuden ongelmat, katso ohjelma ja ilmoittautumislinkki tästä

Uutta on, että vuonna 2018 messukassissa ja jaossa on päivien käsiohjelma (eläinlääkärille), koska luentokokoelma on sähköinen. Vielä 26. marraskuuta ilmoittautuvat saavat sen ennen päiviä, 27. marraskuuta tai myöhemmin ilmoittautuneet saavat sähköisen luentokokoelman päivien jälkeen. 

Luentokokoelma toteutetaan vain sähköisenä: kokoelman lukuoikeus vuoden 2019 loppuun asti kuuluu osallistumismaksun hintaan. Sähköinen luentokokoelma julkaistaan maanantaina 26. marraskuuta. Perjantaihin 23. marraskuuta mennessä luennoille ilmoittautuneille toimitetaan käyttöohjeet ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kokoelman julkaisupäivänä. 24. marraskuuta jälkeen ilmoittautuneille luentokokoelman käyttöohjeet toimitetaan viimeistään kuluvan vuoden loppuun mennessä. Luentokokoelma tulee myyntiin viimeistään kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Hinta nousee portaittain, mitä aiemmin ilmoittaudut, sen edullisempaa. Eläinlääkäriliiton jäsenille on aina edullisempi jäsenhinta. 

Tästä päivien sisääntulosivulle