Ajankohtaista & muutoksia

Eläinlääkäripäivät pidetään 11.-13. joulukuuta 2019 Helsingin Messukeskuksen Siivessä, entinen Kokoustamo. 

Jos luento-ohjelmiin tulee muutoksia, ne päivitetään kunkin ohjelman kohdalle.

Keskiviikkoiltapäivän maksuttomaan keskustelutilaisuuteen, joka on vain eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille, pitää ilmoittautua erikseen.

Messukassissa jetaan päivien käsiohjelma (eläinlääkärille), koska luentokokoelma on sähköinen. 

Luentokokoelma toteutetaan vain sähköisenä: Eläinlääkäripäivien 2019 sähköinen luentokokoelma on päivien luennoille osallistuneiden käytettävissä verkossa vuoden 2020 loppuun asti. Muista tallentaa ja tarpeen mukaan tulostaa luentokokoelma omaan käyttöösi tulevan vuoden aikana. Dokumenttipankkiin Fennovetin verkkosivuille lisätään luennoitsijoiden toimittamaa materiaalia (esimerkiksi heidän luentodiojaan) sitä mukaa kuin he antavat julkaisuluvan ja toimittavat materiaalit. Kaikkien luennoitsijoiden materiaalia ei ole saatavilla. Päiville 2019 ennakkoon ilmoittautuneet saavat käyttöohjeet sähköpostiinsa ennen päiviä. Myöhemmin verkossa tai paikan päällä ilmoittautuneet saavat ohjeet vuoden 2019 loppuun mennessä.

Ilmoittautuminen päiville tapahtuu verkossa. Hinta nousee portaittain, mitä aiemmin ilmoittaudut, sen edullisempaa. Eläinlääkäriliiton jäsenille on aina edullisempi jäsenhinta. 

Tästä päivien sisääntulosivulle

Vuonna 2020 Eläinlääkäripäivät pidetään 16.-18. syyskuuta 2020 Messukeskuksen isossa hallissa.