Ajankohtaista & muutoksia

Eläinlääkäripäivät pidetään 28.-30. marraskuuta 2018 Helsingin Messukeskuksen Siivessä, entinen Kokoustamo. Samassa rakennuksessa oleva hotelli on kokonaan remontissa ja pois käytöstä. 

Näyttelyalue on jaettu kahteen osaan, joista toinen on reseptivapaa, kuten vuonna 2017.

Jos luento-ohjelmiin tulee muutoksia, ne päivitetään kunkin ohjelman kohdalle.

Keskiviikkoiltapäivän maksuttomaan keskustelutilaisuuteen, joka on vain eläinlääkäreille ja eläinlääketieteen opiskelijoille, pitää ilmoittautua erikseen.
Tilaisuuden aihe on Mitkä ovat kollegiaalisuuden ongelmat, katso ohjelma ja ilmoittautumislinkki tästä

Uutta on, että vuonna 2018 messukassissa ja jaossa on päivien käsiohjelma (eläinlääkärille), koska luentokokoelma on sähköinen. 

Luentokokoelma toteutetaan vain sähköisenä: Eläinlääkäripäivien 2018 luentokokoelman näköispainos on päivien luennoille osallistuneiden käytettävissä verkossa vuoden 2019 loppuun asti. Muista tallentaa ja tarpeen mukaan tulostaa luentokokoelman omaan käyttöösi tulevan vuoden aikana. Dokumenttipankkiin Fennovetin verkkosivuille lisäillään luennoitsijoiden toimittamaa materiaalia (esimerkiksi heidän luentodiojaan) sitä mukaa kuin he antavat julkaisuluvan ja toimittavat materiaalit. Kaikkien luennoitsijoiden materiaalia ei ole saatavilla. Päiville 2018 ennakkoon, viimeistään 23.11., ilmoittautuneet saivat dokumenttipankin käyttöohjeet sähköpostiinsa ennen päiviä. Myöhemmin verkossa tai paikan päällä ilmoittautuneet saavat tunnuksensa ja ohjeet vuoden 2018 loppuun mennessä. Materiaali on käytettävissä vuoden 2019 loppuun asti.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Hinta nousee portaittain, mitä aiemmin ilmoittaudut, sen edullisempaa. Eläinlääkäriliiton jäsenille on aina edullisempi jäsenhinta. 

Tästä päivien sisääntulosivulle