Pellolta pöytään, perjantai

Perjantai 13.12.

Luentokokonaisuuksien esittelyt 

Sali 102
PELLOLTA PÖYTÄÄN

Puheenjohtaja: Ylitarkastaja, ELL, MPH, DiplACVPM Riikka McLean, Ruokavirasto

8.15 Kohti riskiperusteista lihantarkastusta - Lihasikojen riskiperusteisen lihantarkastuksen edellytykset Suomessa
ELL, ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkäri Elina Felin

9.15 Näyttely

9.45 Sivutuotteet – mitä ne ovat ja mistä tulevat?
Ylitarkastaja, FM Sanna Toivanen, Ruokavirasto
10.20 Sivutuotteiden käyttö eläinten ruokinnassa
Ylitarkastaja, ETM Hanna Laatio, Ruokavirasto
10.55 Sivutuotteiden käyttö ja hävitys
ETM, ylitarkastaja Taina Heimonen-Kauppi, Ruokavirasto

11.30 Lounas

Puheenjohtaja: ELT, läänineläinlääkäri Elias Dahlsten, Etelä-Suomen aluehallintovirasto

13.00 Valvonta-asetuksen uudistukset
Johtava lakimies, OTK, varatuomari Tiina Lapveteläinen, Ruokavirasto
Lakimies, OTK, varatuomari Heini Peltoniemi, Ruokavirasto

14.00 Näyttely

14.30–16.00  Mistä näitä kissoja oikein tulee? Yhteistyöllä kissapopulaatioiden hallintaan
Valvontaeläinlääkäri Miia Sneck, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä
Ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, ympäristöterveydenhuolto, Rauman kaupunki
Metsästäjä ja loukuttaja Hannu Repo, Jokioisten eläinsuojeluyhdistys
Mielenterveyshoitaja Heli Mannonen, mielenterveys- ja päihdeyksikö, Someron kaupunki

Tästä ohjelman alkuun

Tästä päivien aloitussivulle