Pellolta pöytään, perjantai
Perjantai 13.12.
Luentokokonaisuuksien esittelyt
Sali 102
PELLOLTA PÖYTÄÄN
Puheenjohtaja: Ylitarkastaja, ELL, MPH, DiplACVPM Riikka McLean, Ruokavirasto
8.15 Kohti riskiperusteista lihantarkastusta - Lihasikojen riskiperusteisen lihantarkastuksen edellytykset Suomessa
ELT, ympäristöterveydenhuollon erikoiseläinlääkäri Elina Felin, Sium sote (Päiv. 28.8.)
9.15 Näyttely
9.45 Sivutuotteet – mitä ne ovat ja mistä tulevat?
Ylitarkastaja, FM Sanna Toivanen, Ruokavirasto
10.20 Sivutuotteiden käyttö eläinten ruokinnassa
Ylitarkastaja, ETM Hanna Laatio, Ruokavirasto
10.55 Sivutuotteiden käyttö ja hävitys
ETM, ylitarkastaja Taina Heimonen-Kauppi, Ruokavirasto
11.30 Lounas
Puheenjohtaja: ELT, läänineläinlääkäri Elias Dahlsten, Etelä-Suomen aluehallintovirasto
13.00 Valvonta-asetuksen uudistukset
Johtava lakimies, OTK, varatuomari Tiina Lapveteläinen, Ruokavirasto
Lakimies, OTK, varatuomari Heini Peltoniemi, Ruokavirasto
14.00 Näyttely
14.30–16.00 Mistä näitä kissoja oikein tulee? Yhteistyöllä kissapopulaatioiden hallintaan
Valvontaeläinlääkäri Miia Sneck, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä
Ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala, ympäristöterveydenhuolto, Rauman kaupunki
Metsästäjä ja loukuttaja Hannu Repo, Jokioisten eläinsuojeluyhdistys
Mielenterveyshoitaja Heli Mannonen, mielenterveys- ja päihdeyksikö, Someron kaupunki