Responsiivinen kuvakaruselli

  • Terveyttä eläimille ja ihmisille.

  • Elintarvikehygienia kunnossa.

  • Eläinlääkäriliitto 130 vuotta yhteisen terveyden asialla

  • Eläinlääkärit. Joka päivä.

  • Epidemiat seurannassa

Eläinlääkäripäivät järjestetään 22.-24.11.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on alkanut ja tämänhetkiset hinnat ovat voimassa lokakuun loppuun asti. Samalla ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudutaan osallistujaksi Eläinlääkäripäivien luennoille, avajaisiin, näyttelyvieraaksi, eläinlääkärien keskustelutilaisuuteen ja senioritapahtumaan.

Eläinlääkäripäivät on ammattitapahtuma, joka on suunnattu vain eläinlääkintäalan ammattilaisille.

Suomen Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 7/2023

Suomen uusi hallitus näki päivänvalon kesän korvalla. Valehtelisin, jos väittäisin syntymää iloiseksi neljän puolueen perhetapahtumaksi, sillä sen verran kivuliaaseen yhdenvertaisuus- ja rasismikoliikkiin hoiperteleva hallitus sairastui heti ensi askelillaan.

Se säilyi sentään hengissä eduskunnan äänestysruletin jälkeen. Ja säilynee - paremman puutteessa - jatkossakin, mikäli ministerit eivät ala julkisuudessa toisiaan nokittelemaan ja neuvomaan.

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 7/2023

Vuosi kiitää kovaa vauhtia eteenpäin. Hyvin jännittyneenä ja osittain pelonsekaisin tuntein odottamani marraskuu ja Eläinlääkäripäivät ovat tulleet. Vielä vuosi sitten kuunnellessani Katri Kiviniemen avajaispuhetta en osannut ajatella, että tänä vuonna pidän sen itse. Ihan ensimmäistä kertaa en onneksi ole lavalla, koska viime vuonna luennoin Eläinlääkäripäivillä lihantarkastuksen modernisoinnista.