Responsiivinen kuvakaruselli

  • Terveyttä eläimille ja ihmisille.

  • Elintarvikehygienia kunnossa.

  • Eläinlääkäriliitto 125 vuotta yhteisen terveyden asialla

  • Eläinlääkärit. Joka päivä.

  • Epidemiat seurannassa

Eläinlääkäriliitto on vuosien varrella koonnut uudistukseen liittyvää aineistoa jäsenilleen. Ympäristöterveydenhuollon tehtävien tehokkaassa ja tarkoituksenmukaisessa organisoinnissa tarvitaan eläinlääkärin asiantuntemusta olipa uudistuksen malli mikä hyvänsä. 

Lausunnot

Ei ajankohtaisia

Suomen Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 9/2019

Vaalilautakunta on mielenkiintoinen toimielin – aikaisemmasta kokemuksestani huolimatta asiat tuntuvat aina uusilta. Joka kerta saa miettiä, mitenkäs nämä vaalilitot ja renkaat menivätkään ja mitä säännöt sanovat vaalikelpoisuudesta ja vaali-ilmoituksista. Jälleen kerran vaalit pidettiin ja oleellisin eli uuden valtuuskunnan valinta tuli tehtyä.

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 9/2019

Eläinlääkäriliiton valtuuskunnan vaali on käyty ja uusi valtuuskunta järjestäytyi marraskuun viimeisenä päivänä. Liitolle valittiin myös uusi puheenjohtaja seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Onnittelut Katri Kiviniemelle valinnasta ja menestystä hienon järjestömme johdossa!

Kolme vuotta sitten aloittaessani liiton puheenjohtajana oli kiire vaikuttaa maakuntavalmisteluun eläinlääkäripalvelujen ja muun ympäristöterveydenhuollon järjestämiseksi parhain päin. Myös eläinsuojelulain uudistus oli loppusuoralla, ja siihen vaikuttaminen oli välttämätöntä.