Responsiivinen kuvakaruselli

  • Terveyttä eläimille ja ihmisille.

  • Elintarvikehygienia kunnossa.

  • Eläinlääkäriliitto 125 vuotta yhteisen terveyden asialla

  • Eläinlääkärit. Joka päivä.

  • Epidemiat seurannassa

Eläinlääkäripäivät 2021 pidetään 8.-10. joulukuuta hybridimallina. Jos terveystilanne suo, tapahtumaan voi osallistua perinteiseen tapaan Messukeskuksessa tai valinnan mukaan etänä.

Eläinlääkäriliiton jäsenet osallistuvat päiville jäsenhintaan.

Päivät järjestetään terveystilanteen ja viranomaismääräysten sallimalla tavalla. Muutokset ovat mahdollisia.

Suomen Eläinlääkärilehti

Pääkirjoitus Eläinlääkärilehti 5/2021

Lähes viisi vuotta sitten olin osana moniammatillista työnohjaajaksi opiskelevien ryhmää ja kuvailin eläinlääkärien työarkea, hieman ehkä karrikoiden, mutta tosielämää mukaillen.

Pyrin kurssilla kuvailussani välttelemään hohdokkuutta, ja tarinassani korostuivat korkea työsidonnaisuus, ammatillinen epävarmuus, jolle työyhteisössä ei aina ehkä ole tilaa, asiakkaiden vaativuus ja odotukset, työn suuri määrä, yksintyöskentely ja suuri vastuu. Ryhmämme jäsen puuskahti, että kuulostaa ihan siltä, ettei eläinlääkäri voi jaksaa työssään! 

Puheenjohtajan palsta Eläinlääkärilehti 5/2021

Olen viime aikoina miettinyt paljon eläinlääkärien jaksamista. Siihen ovat antaneet aihetta monet päivitykset eläinlääkärien Facebook-ryhmässä, keskustelut kollegojen kanssa ja Eläinlääkärilehden Nuoret työelämässä -kirjoitussarja. Jaksamisesta työelämässä kirjoitetaan muuallakin paljon ja juttuja lukiessa tulee peilattua kirjoitettua eläinlääkärien työelämään.