Medialle

Eläinlääkäripäivät on Suomen suurin eläinlääkäreiden täydennyskoulutustilaisuus.
Ennakkoarvio on, että noin puolet ammattikunnasta on koolla päivien aikaan.

Eläinlääkäripäivien 2017 yleisteema on eläinsuojelu ja eläinten hyvinvointi. Ajankohta on uusi 13.-15. joulukuuta ja samoin paikka, Messukeskuksen iso halli 3.

Akkreditoimme Eläinlääkäripäiville toimittajia ja kuvaajia heidän työtään varten. 

Akkreditointi edellyttää

- joko voimassa olevaa Journalistiliiton, Aikakausmedian tai Suomen Tiedetoimittajain liiton jäsenkorttia tai
- muuta vastaavaa todistetta, että olet median edustaja työtehtävissä Eläinlääkäripäivillä. Tämä muu todiste pitää esittää ennen tapahtumaa viimeistään 5. joulukuuta mennessä

Toimittajia ja kuvaajia pyydetään akkreditoitumaan etukäteen sähköisellä lomakkeella, joka tulee tälle sivulle marraskuussa.
Lomakkeella voi akkderitoitua vain ennen tapahtumaa, viimeistään 12. joulukuuta aikana. Paikan päällä tulee täyttää paperinen lomake ja näyttää em. jäsenkortti. 

Tullessasi Messukeskukseen (huom. päivät ovat tällä kertaa hallissa 3, ei kokoustamossa) lehdistö saa edellä mainitun ennakkoakkreditoitumisen pohjalta ja mediakortin tarkistamisen tai muun etukäteen läpikäydyn asian todentamisen jälkeen kulkuluvan lehdistötilassa, toinen kerros, salin 203 vieressä.

Lehdistötilan aukiloloajat kerrotaan tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.

Päivien tiedotteet julkaistaan päivien aikaan Eläinlääkäriliiton etusivulla

Tapahtuman sivulle tästä

Aiempien Eläinlääkäripäivien tiedotus

Tarvittaessa ota yhteys Eläinlääkäriliiton tiedottaja Anna Parkkariin puh. (09) 7745 4817, etunimi.sukunimi (miuku) sell.fi.