Ilmoittaudu juhlavuoden tapahtumiin täällä

Voit ilmoittautua juhlavuoden tapahtumiin täällä. Katso viimeinen ilmoittautumispäivä kunkin tapahtuman kohdalta. Kaikkiin tapahtumiin voi tutustua juhlavuoden sivulla.

Ilmoittautua voi vain verkossa ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Maksullisista tapahtumista palautamme maksun lääkärintodistuksella.

Tiistai 16.5.

Retket Korkeasaareen: Sanna Hellströmin ja  Sanna Sainmaan esitykset Korkeasaaresta ja työstä siellä alkavat klo 10.30 ja 13 Karhulinnan auditoriossa. Valitse aika ilmoittautuessasi. Esitysten jälkeen voi tutustua saareen Sannan johdolla. Ilmainen sisäänpääsy Korkeasaareen koko päivän Eläinlääkäriliiton jäsenkortilla. Lapset myös tervetulleita.
Retkille osallistujat haastetaan osallistumaan suojeluhankkeisiin, katso lisää.  Viimeinen ilmoittautumispäivä 7.5. HUOM! Pidennetty aika! Ilmoittaudu tästä

Tutustuminen Yliopistolliseen eläinsairaalaan Eläinlääkäriliiton jäsenille. Ryhmät aloittavat klo 10 ja 14. Valitse aika ilmoittautuessasi. Tutustumiskäynnit ovat maksuttomia. Viimeinen ilmoittautumispäivä 7.5. HUOM! Pidennetty aika! Ilmoittaudu tästä

Avoimet ovet Suomen Eläinlääkäriliiton toimistolla jäsenille ja kutsuvieraille klo 9-15.  Viimeinen ilmoittautumispäivä 7.5. HUOM! Pidennetty aika! Ilmoittaudu tästäVaraudu näyttämään jäsenkortti. Tilaa uusi tarvittaessa toimisto@sell.fi.

Muista myös nämä tilaisuudet 16.5., joihin ei tarvitse ilmoittautua:

Yleisöseminaari aiheena Yhteinen terveys ja mikrobilääkeresistenssi HY Porthania PII -luentosalissa klo 16-19.

Vuoden eläinlääkärin julkistamistilaisuus HY Porthania PII -luentosalissa klo 14.

Lauantai 15.7.

St Michel -ravit klo 13.30, Mikkeli. Kutsuvieraille ja jäsenille VIP-alue. Kaikille avoin suomenhevosjuhlaseminaari klo 11.00-12.30. Seminaarin aiheena on Suomenhevosen ja eläinlääkärien yhteinen taival. Seminaari pidetään Kalevankankaan koulun auditoriossa, os. Raviradantie 16, Mikkeli. Katso ravien ohjelma täältä. Kutsuvieraat ilmoittautuvat kutsussa mainitun linkin kautta. Muut voivat ostaa lipun ravien verkkosivulta tai paikan päällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä kutsuvieraille on 19.6.
Varaudu näyttämään jäsenkortti pyydettäessä. Tilaa uusi tarvittaessa toimisto@sell.fi.

Muista myös tämä tilaisuus 15.7., johon ei tarvitse ilmoittautua:

Yleisöseminaari hevosihmisille St Michel -ravien yhteydessä. Tilaisuus on maksuton.

Perjantai 29.9.

Juhlavuoden Get together -party Vanhalla Ylioppilastalolla klo 19. Wine & cheese, Eläinlääkäriliitto tarjoaa jäsenilleen. Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.9. (päivitetty 9.8.) Ilmoittaudu tästä

Lauantai 30.9.

Iltajuhla avec Eläinlääkäriliiton jäsenille ja kutsuvieraille Vanhalla Ylioppilastalolla klo 19. Liput 125 euroa/henkilö. Frakki tai tumma puku. Viimeinen ilmoittautumispäivä 6.9.  (päivitetty 9.8.) Ilmoittaudu tästä

Kutsuvieraat ilmoittautuvat oman, kutsussa ilmoitetun linkin kautta.

Muista myös

Perjantaina 29.9. ja lauantaina 30.9. eläinlääkäriseurat ja -yhdistykset sekä kurssit voivat varata kokoustilaa kahdeksi tunniksi Vanhalta ylioppilastalolta omaan tapaamiseensa. Varaa tila ennakkoon 8.9. mennessä (pidennetty aika) osoitteesta toimisto (at) sell.fi, tilat ovat maksuttomat. Mahdolliset tarjoilut kukin tilaa itse Vanhalta ylioppilastalolta anna-kaisa.rantamaki (at) royalravintolat.com.